Moa svømmehall Moa svømmehall

Moa svømmehall
Moa svømmehall

14. august stenger vi en periode for rehabilitering av garderober.

Kjære badegjester og brukergrupper av Moa svømmehall.

Mandag 14. august stenger vi en periode for å rehabilitere garderobe, dusj, badstue og toalettareal. Det estimeres en tid på ca. 2,5 til 3 mnd. på prosjektet. Vi vil holde dere løpende oppdatert på fremdrift. 

Moa svømmehall er for mange selve symbolet for folkehelse. Svømmeundervisning, mosjon, fysisk aktivitet, leik og moro, idrett, fysiogrupper og ikke minst en viktig sosial arena. Det kan være utfordrende for samtlige brukergrupper at vi holder stengt i en så lang periode, men rehabiliteringen er helt nødvendig. Vi ser frem til fornyet fasiliteter som vi alle kan nyte godt av. Vi gleder oss til resultatet!  

Alle som har familie/årskort får forlenget dette likt med tiden vi er stengt. 

Babysvømming

Babysvømming gir kos, nærleik og tryggleik i vatn.

Ein vaksen i basseng som held en baby under vann - Klikk for stort bilete Shutterstock

 

Moa svømmehall arrangerer kurs i babysvømming tre gongar årleg. Oppstart er i januar, april og november.

Babysvømming gir sosial læring, forbetra motorikk og intellektuell trening. Babyen får ein naturleg tilvenning til vatn, som barnet vil ha glede av resten av livet.

Når starte?

Når babyen er blitt 3- 4 mnd er det ein  fin alder å starte med babysvømming. Då har dei gjerne fått ein god rytme for mat og søvn, og det er ein større sjanse for at foreldra er opplagt til ein fellesaktivitet. Babyen er aldri for "gammal" til starte på babysvømming. 

Når babyen er 6 - 8 veker er det lettare å utnytte dykkerefleksen og mindre krevjande å lære dei å dykke. Men babysymjing er ikkje eit dykkekurs! Ein treng ikkje ta i bruk dykkerefleksen for å lære babyen å trivast under vatn.

Om kurset

Babysvømming foregår i det varme terapibassenget og varar i 30 minutt. Kurset går ovar 8 gongar og er pedagogisk lagt opp av instruktør, som er er spesialutdanna innan babysvømming.

Pris

Kurs i babysvømming kostar kr 1.700,- 

Det følgjer òg med eit klippekort med 8 klipp for 2 vaksne til alle som deltar på babysvømming.

Påmelding

Kontakt instruktør Berit Drønnen.

Kontakt

Berit Drønnen
Bademeister
E-post
Telefon 91 68 70 77
Mobil 91 68 70 77