Moa svømmehall Moa svømmehall

Moa svømmehall
Moa svømmehall

14. august stenger vi en periode for rehabilitering av garderober.

Kjære badegjester og brukergrupper av Moa svømmehall.

Mandag 14. august stenger vi en periode for å rehabilitere garderobe, dusj, badstue og toalettareal. Det estimeres en tid på ca. 2,5 til 3 mnd. på prosjektet. Vi vil holde dere løpende oppdatert på fremdrift. 

Moa svømmehall er for mange selve symbolet for folkehelse. Svømmeundervisning, mosjon, fysisk aktivitet, leik og moro, idrett, fysiogrupper og ikke minst en viktig sosial arena. Det kan være utfordrende for samtlige brukergrupper at vi holder stengt i en så lang periode, men rehabiliteringen er helt nødvendig. Vi ser frem til fornyet fasiliteter som vi alle kan nyte godt av. Vi gleder oss til resultatet!  

Alle som har familie/årskort får forlenget dette likt med tiden vi er stengt. 

Svøm betre

Vi kan hjelpe deg til å forbetre dine svømmeferdigheitar.

Treng du hjelp til dei heilt grunnleggande svømmeferdigheitane dine? Eller er du ein erfaren svømmer som vil perfeksjonere svømmeteknikken din? Spør våre instruktørar og badebetjenter om tips og rettleiing.

Vi har satt av ekstra tid til rettleiing kvar måndag frå kl 17.30 (voksenbading) utanom skuleferiane. Spør oss gjerne andre dagar også, så hjelper vi deg med glede - om vi har anledning. 

Og dette kostar ikkje noko meir enn den vanlege inngangsbilletten.